Twitter počinje da naplaćuje korišćenje?

Izvor: NovaEnergija.net, 26.Mar.2017, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter počinje da naplaćuje korišćenje?

Twitter razmišlja o mogućnosti uvođenja naplate korišćenja, prvenstveno za biznis i napredne korisnike.
Takvi korisnici bi imali pristup naprednoj verziji TweetDeck-a, poboljšanoj verziji interfejsa koji nudi mnogo bolju funkcionalnost nego osnovni Twitter. Kompanija nije davala nikave naznake eventualne mogućnosti da bi mogla da počne da naplaćuje osnovnu uslugu ostalim korisnicima.
Naplata usluge premijum korisnicima bi mogla da donese Twitteru nov >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << izvor prihoda u trenutku kada je broj korisnika koji se okreću drugim mrežama, poput Snapchat-a, u porastu. Broj aktivnih korisnika Twittera je u opadanju, a samim tim i prhod od oglašavanja.
Iz Twittera poručuju da će nova premijum opcija “korisnicima obezbediti napredne mogućnosti za pregled, postovanje, upozorenja i obaveštavanje, kao naprednu analitiku i prilagodljiv interfejs”.
Izvor: BBC
Foto: Pixabay

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Tviter uvodi plaćanje članstva?

Izvor: Capital.ba, 27.Mar.2017, 07:41

SAN FRANCISKO, Kompanija Tviter razmatra uvođenje premijum članstva za kompanije i uticajne korisnike, što bi se plaćalo. Korisnici koji plaćaju imali bi pristup Tvitdeku, unapređenoj verziji s više funkcija od običnog Tvitera, prenio je Bi-Bi-Si. Tviter za sada nije nagovijestio da razmatra...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.