Izvor: Mondo, 23.Jan.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter ostao bez direktora

Operativni direktor Twitter društvene mreže podneo ostavku, akcije odmah pale.

Operativni direktor kompanije Twitter, Entoni Noto, podneo je danas ostavku na tu poziciju, kako bi preuzeo čelnu funkciju u jednoj drugoj kompaniji. Noto se Twitter timu priključio u julu 2014. godine kad je imenovan za finansijskog direktora, prenosi agencija AP.

Frka na Twitteru, gde je nestao?

Posle najnovije vesti, akcije Twitter-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su pale za više od tri odsto, jer je Noto bio važan faktor u liderskom timu. Noto odlazi u kompaniju Social Finance, gde će obavljati funkciju izvršnog direktora.

Težak period za Twitter kompaniju i mrežu se nastavlja.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Operativni direktor Tvitera podneo ostavku, akcije odmah pale

Izvor: Blic, 24.Jan.2018, 01:33

Operativni direktor kompanije Tviter (Twitter) Entoni Noto podneo je danas ostavku na tu poziciju, kako bi preuzeo čelnu funkciju u jednoj drugoj kompaniji...Noto se Tviterovom timu priključio u julu 2014. godine kada je imenovan za finansijskog direktora, prenosi agencija AP...Posle najnovije vesti,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.