Twitter kupio Posterous, sprema li Twitter blog platformu ?

Izvor: Baguje.com, 13.Mar.2012, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter kupio Posterous, sprema li Twitter blog platformu ?

Twitter je upravo objavio da je kupio Posterous, sajt koji ima svoju platformu za blogovanje. Detalji ove kupovine nisu poznati. Prema informacijama koje imamo, zaposleni u Posterous-u će se pridružiti Twitteru u radu na projektima koji će unaprediti Twitter. Eto, samo toliko znamo :)

Da li to znači da Twitter sprema svoju blog platformu i planira >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << da omogući 'tvitove' duže od 140 karaktera ? Ne znamo, ali bi bilo lepo, Google ima Blogger, Microsoft je prešao sa LiveSpaces na WordPress, a u igri su još i Tumblr i još nekoliko manjih blog platformi. Zašto da ne ... iskreno bih voleo da vidim Twitter sa blog platformom, mislim da bi bio pravi mali bum u svetu blogera i da bi mnogi koristili ovaj servis.
Slični postovi:Kako da dodate Twitter dugme na Blogger ili WordPress blog?Plutajući Twitter bedž za vaš blogger blog[WordPress] Kako da automatski dodate Twitter i Facebook share dugmiće ispod vašeg posta

Post "Twitter kupio Posterous, sprema li Twitter blog platformu ?" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 13. 03. 2012.
Kategorije: Blog, Twitter, Vesti | Tagovi: posterous



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.