Twitter i Facebook u retro stilu

Izvor: ITsvet.com, 08.Apr.2012, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter i Facebook u retro stilu

Nakon što je Google za svetski dan šale, 1. april izmenio svoj Maps servis za Nintendo Entertainment System tako što ga je načinio u retro stilu, holandski Web editor Jo Luijten je kreirao Twitter u stilu ere osamdesetih godina. U video klipu koji se pojavio na YouTube sajtu vidi se kako je Luijten izmenio iskonske Web 2.0 proizvode i servise tako da kao da rade na zastarelim operativnim sistemima, poseduju zastarele interfejse i druge tehnologije. Video klipovi otkrivaju Luijten-ov entuzijazam kada je reč o tehnikama koje su bile aktuelne pre velikog broja godina, a kod onih starijih koji se sećaju ovakvih prikaza budi nostalgiju.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Facebook

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Novi projekat osnivača YouTubea

Izvor: B92, 09.Apr.2012, 17:15

Osnivači sajta YouTube, Stiven Čen i čed Harli, rade na novom projektu, servisu Zeen...Ovaj servis biće namenjen "otkrivanju i stvaranju divnih magazina", a na zvaničnom sajtu, www.zeen.com, trenutno nema puno informacija...Pored sajta postoji i Facebook i Twitter strana projekta...Ukoliko se registrujete,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.