Twitter dodao opciju opisa ispod fotografija

Izvor: NovaEnergija.net, 30.Mar.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter dodao opciju opisa ispod fotografija

Twitter je juče najavio novu opciju koja će biti dostupna za Android i iOS korisnike. Ne, nisu u pitanju duži tvitovi, ali ćete svakako imati prostora da kažete nešto više od 140 karaktera.
Korisnici će od sada moći da, svaki put kada dodaju fotografiju u tvit, dodaju opis ispod fotografije koji neće biti duži od 420 karaktera.
Ova funkcija za cilj ima i veću pristupačnost osobama sa oštećenim vidom koje >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << ne mogu “čitati” fotografije.
Funkcija neće biti dostupna istovremeno sa novim apdejtom, već ćete morati da je uključite u podešavanjima. Možda je ipak bolje da ta opcija bude dostupna odmah svima, čim apdejtuju novu verziju, a njihovo je da li će ispod fotografije dodati i neki opis.
Izvor: mashable.com

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.