Twitter će nam ponuditi i video servise?

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter će nam ponuditi i video servise?

Mikro-blog Twitter, koji omogućava razmenu poruka do 140 slova (karaktera), uskoro bi nam mogao ponuditi i razmenu video klipova u trajanju od par sekundi.

Navodno, kompanija Twitter kupila je Vine, manje poznatu firmu u razvoju, koja se bavi distribucijom i razmenom video klipova u trajanju od nekoliko sekundi.

Portali Digital Spy i AllThingsD, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koji su preneli ovu vest, vrlo su oprezni u davanju bilo kakvih dodatnih informacija, jer je Twitter odbio da komentariše navode o kupovini Vinea.

To je vrlo mlada firma, koju vode svega tri čoveka iz Njujorka i specijalizovala se za razmenu kratkih video klipova za iPhone smartfone. Inače, ukoliko je cela priča tačna, u budućnosti možemo očekivati novi Twitter servis – razmenu kratkih video snimaka, koji bi se preko Vine servisa slale na Twitter tajmlajn drugih korisnika u vidu linkova.

Kako je kompanija Twitter odbila da komentariše ovu priču ostaje nam da sačekam i vidimo da li je i šta od ovoga tačno. Inače, Twitter se pre nekoliko meseci dovodio u vezu sa kupovinom Instagrama. Navodno je ta kompanija mnogo pre Facebooka htela da kupi Instagram, ali ni ovu vest predstavnici Twittera nisu želeli zvanično da komentarišu.

(MONDO)

Pratite MONDO portal na Twitter mreži putem OVOG profila.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.