Twitter: Razmena video snimaka u ličnim porukama

Izvor: Mondo, 20.Feb.2016, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter: Razmena video snimaka u ličnim porukama

Društvena mreža je u direktne (privatne) poruke uvela i video snimke.

Starting today, you can capture & share videos in your Direct Messages. It’s rolling out globally on iOS & Android. pic.twitter.com/b5CgWyTQ3H

Twitter Support (@Support) February 17, 2016

Twitter je za iOS i Android korisnike uveo opciju deljenja video snimaka u okviru ličnih (DM) poruka. Korisnici web klijenta neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << biti u mogućnosti da snimaju video kamerom, ali će moći da pregledaju video snimke koje im pošalju drugi korisnici. Preko aplikacije ćete na raspolaganju imati opciju da video snimite prednjom ili zadnjom kamerom ili da ubacite već snimljen video. Twitter je čak dodao i mogućnost da odredite koliko će video trajati, pre nego što ga pošaljete, odnosno da mu promenite dužinu trajanja, ako je predugačak.

Nova opcija već je dostupna i u Srbiji na Android i iOS aplikaciji, a Windows Phone i Windows 10 Mobile korisnici će na ovo morati da sačekaju još neko vreme.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.