Twitter Android aplikacija

Izvor: ITsvet.com, 18.Apr.2010, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Twitter Android aplikacija

Izvršni direktor kompanije Twitter Evan Williams je izjavio da ova kompanija ima nameru da uskoro predstavi matičnu Android aplikaciju. Ova najava je obelodanjena na Twitter Chirp konferenciji 14. aprila. Ova vest je stigla samo nekoliko dana nakon što je Twitter kupio Tweetie i najavio da bi ona mogla postati zvanična Twitter aplikacija na iPhone uređaju. Na osnovu ove izjave može se zaključiti da Twitter ima sličnu strategiju kada je u pitanju i ulazak na Android tržište. Twitter je takođe nedavno izdao matični Twitter klijent za BlackBerry uređaje. Ipak u ovom slučaju kompanija je radila zajedno sa kompanijom RIM na razvoju aplikacije od samog početka.
Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Twitter kreira aplikaciju za Android OS

Izvor: Mondo, 18.Apr.2010

Izvršni direktor kompanije Twitter Evan Williams obelodanio je planove o kreiranju Twitter aplikacije za operativni sistem Android kompanije Google.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.