Tviteru, srećan ti 10. rođendan!

Izvor: NovaEnergija.net, 21.Mar.2016, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tviteru, srećan ti 10. rođendan!

Tviteru je danas divan dan, a ovaj 10-godišnjak prešao je put od sigurne propasti, kako su mnogi mislili, do najpopularnije društvene mreže u nekoliko navrata, pa sve do mreže na kojoj drugi traže o kome i o čemu da pišu.
Tviter je dobio svoje fanove koji su navikli da u 140 karaktera, i kraće, kažu šta misle, animiraju druge i naravno, posvađaju se. Poslednje najave iz kompanije govore da ćemo još jedno vreme pisati u 140 karaktera, svidelo se to nama ili ne. >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net <<
Povodom 10. rođendana, Tviter je napravio interaktivni sadržaj na kojem možete videti šta se sve dešavalo na lajni prethodnih 10 godina, a posebno su izdvojeni događaji o kojima se najviše tvitovalo, kao što su predsednički izbori u SAD 2012. godine, prethodno Svetsko prvenstvo u fudbalu, oskarovski selfi koji je napravila voditeljka Elen Dedženeris i mnogi drugi.

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.