Tviteraši uče Robija srpski jezik!

Izvor: Mondo, 21.Jun.2015, 07:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tviteraši" uče Robija srpski jezik!

Pevač Robi VIlijams ponovo na Twitteru objašnjava šta je rekao na koncertu na Ušću. "Rekao sam 'zdravo, dobro veče'", piše Robi, a fanovi odgovaraju ...

  "Da, rekao si, ali loše"!

Kakva se prašina digla povodom koncerta godine, kada je izvođač sa bine u Beogradu rekao: Dobro veče Zagreb! Da, govorimo o Robiju Vilijamsu, činjenici da to NIJE rekao i njegovim "objašnjenjima" na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Twitteru.

Robi je nakon mnogo nagađanja i jednog članka u "Miroru" reagovao na ovoj društvenoj mreži i napisao da je samo želeo da pozdravi prijateljicu "Zaru Greb", ali je ubrzo posle toga, na članak naslovljen "Robi crveneo, pomešao Hrvatsku i Srbiju" odgovorio:

I knew I didn't remember doing this, it's cos i didn’t. I said Zdravo Dobro vece...hello good evening,in Serbian x http://t.co/yQiNqA809s

— Robbie Williams (@robbiewilliams) June 20, 2015

"Ne sećam se da sam to rekao, jer nisam: Rekao sam 'zdravo, dobro veče' - hello, good evening na srpskom".

Usledeli su odgovori pratilaca koji su ga podržali, objasnili mu da je rekao "zdravo", doduše loše, a onda mu poručili "šta god da si rekao Robi, ti si naš SIN. Srbija te voli".

Jedna "tviterašica" je otišla korak dalje i rešila da ga nauči još par srpskih reči ...

"Srpski jezik je pun lepih reči za ovakve situacije. Možda da kažeš: Duvaj ga Mirror"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.