Tviteraši, ovako ste tvitovali tokom 2012.

Izvor: Mondo, 13.Dec.2012, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tviteraši, ovako ste tvitovali tokom 2012.

Društvena mreža Twitter spremila je posebno izdanje svojih foto priča, kojima je ispričala sve ono važno što se desilo tokom 2012.

Za razliku od drugih društvenih mreža. Twitter je svoju retrospektivu još uvek aktuelne godine ispričao kroz pet foto-priča, zajedno sa tvitovima, koji ih prate. Kako ne bi zaboravio ništa važno, Twitter je svoju retrospektivu podelio na nekoliko celina, i to:

Zlatni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tvitovi

- Puls planete

- Samo na Twitteru

- Trendovi i

- Novi glasovi.

Zlatni tvitovi donose priču o poznatim ljudima širom planete, koji su rangirani isključivo na osnovu broja retvitova i označavanja njihovog tvita kao omiljenog. Američki predsednik sa preko 800.000 retvitova i preko 300.000 dodavanja u omiljene tvitove ubedljivo je pobedio ove godine. Drugi je Džastin Biber, a treći Ti Džej Lang.

Puls planete donosi zanimljiv kolaž najviše komentarisanih dešavanja na globalnom nivou, gde su ubedljivu pobedu odnele Olimpijske Igre u Londonu. Na drugom mestu su američki predsednički izbori, a treći dodela MTV muzičkih nagrada.

Ukoliko želite da saznate koji heštagovi u Trendovima na Twitteru rastu, a koji padau pogledajte OVU Twiter stranicu, gde je dat pregled stvari koje možete videti samo na toj društvenoj mreži i Nove glasove.

Ono što je obeležilo prošlu godinu, a u vezi je sa Twitterom, svakako su vesti da je devojčica Heštag nazvana upravo po Twittera oznaci za trend, ali i prva Twitter haljina, koju je nosila nekadašnja frontmenka Pussy Cat Dolls.

Želite da svi lako i brzo vide vaše tvitove - nema problema, pogledajte uputstvo za to OVDE.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.