Tviter se usijao od ove slike: Pogledajte kako zapravo izgledaju ženske grudi FOTO

Izvor: B92, 27.Apr.2019, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tviter se usijao od ove slike: Pogledajte kako zapravo izgledaju ženske grudi FOTO

Muskulatorno-anatomski prikaz ženskih grudi koji je podelila jedna korisnica Tvitera izazvao je veliku pažnju na toj društvenoj mreži.

Ženske grudi su složene žlezde koje se sastoje od 20 do 25 pojedinačnih žlezda, a svaka je posebnim kanalom povezana sa bradavicom.

Čini se da mnogim ženama, barem onim koje su komentarisale objavu na Tviteru, to nije bilo poznato, a anatomski prikaz mlečnih žlezda im, sudeći po komentarima, nije bio nimalo prijatan.

Objava na Tviteru se vrlo brzo proširila sa skoro 140.000 lajkova i 45.000 daljih deljenja na toj društvenoj mreži.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikada niste videli kako zapravo izgledaju ženske grudi

Izvor: Luftika.rs, 27.Apr.2019

Jedna korisnica Tvitera objavila je na toj društvenoj mreži anatomski prikaz ženskih grudi sa mišićima i tako podstakla brojne polemike na internetu.. Ženske grudi su složene žlezde koje se sastoje od 20 do 25 pojedinačnih žlezda, a svaka je posebnim kanalom povezana sa bradavicom, piše portal...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.