Tviter kupuje kompaniju Mikser

Izvor: S media, 29.Dec.2009, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tviter" kupuje kompaniju "Mikser"

Čuveni Internet sajt za mikro-blogovanje (slanje kratkih poruka) "Tviter" najavio je da će kupiti mladu kalifornijsku kompaniju "Mikser" koja razvija aplikacije za geolokalizaciju.

"Tviter", medjutim, nije objavio iznos transakcije, ali je saopštio da će se ekipa iz "Miksera" pridružiti njegovom "glavnom štabu" u San Francisku, gde se nalazi sedište sajta, objavljeno je na veb sajtu www.zdnet.fr.

"Mikser" je razvio alatku "GeoAPI" koja omogućava uvodjenje sistema >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za geolokalizaciju u odredjene softvere i aplikacije i ona će biti integrisana u "Tviter".

"Tviter" planira da uvede "GeoAPI" u svoju uslugu da bi omogućio svojim članovima da lokalizuju svoj geografski položaj ili neki dogadjaj o kome su poslali poruku.

Taj pomak bi, smatraju u kompaniji, mogao da omogući i razvoj usluga koje će se plaćati, a namenjene su profesionalcima i kompanijama koje koriste "Tviter" kao komunikacioni kanal.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Twitter kupuje Mixer i uvodi geolokalizaciju

Izvor: Mondo, 30.Dec.2009, 03:55

Internet sajt za mikro-blogovanje "Tviter" (Twitter) najavio je da će kupiti mladu kalifornijsku kompaniju "Mikser Labs" (Mixer) koja razvija aplikacije za geolokalizaciju.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.