Trudnice NISU POŽELJNE kod Adaktara? Adam ponovo uspeo da šokira javnost, društvene mreže GORE zbog ovoga

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 09:10

Trudnice NISU POŽELJNE kod Adaktara? Adam ponovo uspeo da šokira javnost, društvene mreže GORE zbog ovoga

Svojim oprečnim izjavama uvek privlači pažnju, a neretko je na meti negativnih komentara.

Samoprozvani bog obrva, Adam Adaktar, ponovo je uspeo da na sebe navuče osudu javnosti, i to svojom poslednjom Instagram objavom.

Njegov stori otišao je viralno, pa je tako postao glavna tema rasprave korisnika društvene mreže Iks, nekadašnjeg Tvitera.

- Slobodno, svi vi koji zapošljavate ljude,a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zanima vas zašto više ne rade u Adaktaru, pozovite i pitajte da ne biste morali da prolazite kroz neka neželjena iskustva - rekao je Adam Adaktar, a onda se nadovezao:

- A opet s druge strane ako vam dođe neka divna devojka koja je bila trudna pa više ne radi kod nas, a sad je aplicirala kod vas, opet pitajte, dobićete tople preporuke za nju - zaključio je Adam.

adam adaktar koji je javno rekao da trudnim radnicama daje otkaz #caosvima pic.twitter.com/cmHWAhWj5C

— litar_vina (@litar_vina) February 13, 2024

Ova izjava izazvala je burne komentare "Zašto reklamirate ovog idiota", napisala je besna korisnica pomenute mreže.

Srbija Danas/Tviter/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.