Izvor: Luftika.rs, 31.Mar.2023, 12:49

Trotoar u Novom Sadu je potpuno nadrealan i jednoga dana izučavaće ga nauka (FOTO)

Svakojaka nelogična arihitektonska rešenja mogu se videti u Srbiji, ali jedno parče trotoara u Novom Sadu zaslužuje posebnu pažnju.
Kako se vidi po fotografijama koje kruže društvenim mrežama, trotoar je toliko uzak da je njime bukvalno nemoguće hodati.
Zato kažu neki da je napravljen samo za one baš baš mršave.
Ovo je najjači trotoar u celom Novom Sadu, ne možete da kažete drugačije bukvalno obožavam koliko je smešno pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << twitter.com/OTYsoOX1hN
— Gorica Nikolin (@fruska_gorica) March 30, 2023

Kažu i kako nije najjasnije šta je bilo u glavi izvođaču radova i da li je pomislio da li će tuda uopšte moći da se hoda, ali tako je kako je.
S druge strane, ističu neki ipak da taj trotoar i nije toliko potreban jer je staza pored namenjena i za bicikliste i za pešake.
Ali izgleda da ni to nije sjajno rešenje.
Živeli smo u blizini, najgore mi je bilo dok sam šetala bebu u kolicima, a biciklisti mi zvone
— Ivana (@bivana93) March 30, 2023

Dakle, opcija je ili da idete na kant, kako kažu neki, ili da se stalno osvrćete dok idete tom kombinovanom stazom da ne biste imali bliski susret sa nekim biciklistom.
Izvor: Nova
Izgradio najtanju zgradu na svetu i iz čiste obesti bratu zaklonio pogled na more (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.