Tramp preskočio debatu, trijumfovao na internetu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Jan.2016, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp preskočio debatu, trijumfovao na internetu

Donald Tramp preskočio je sedmu republikansku televizijsku predsjedničku debatu, ali je trijumfovao u komentarima na društvenim mrežama.

Tramp je bio najtraženiji kandidat na "Guglu" tokom debate, pokazuju podaci ovog pretraživača interneta, koji je bio sponzor debate zajedno sa televizijskim kanalom "Foks njuz".

Donald Tramp je dominirao i u komentarima na "Tviteru" u poređenju sa svim ostalim kandidatima. On je tokom debate pomenut oko 130.000 puta na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << ovoj društvenoj mreži.

Milijarder je bojkotovao debatu pošto je "Foks njuz" odbio njegov zahtjev da promijeni voditelja ovog događaja.

Tramp je u to vrijeme organizovao skup u De Moinu na kojem su sakupljane donacije za veterane i to mu je donijelo pozitivne komentare na internetu.

On je kasnije objavio na "Tviteru" da je sakupljeno šest miliona dolara "dok su političari pričali".

Tokom debate, senator Teksasa Ted Kruz govorio je protiv Trampa u uvodnom obraćanju i ismijavao njegovu osjetljivost na kritike.

Kandidati su potom govorili o spoljnih poslovima, nacionalnoj bezbjednosti, imigraciji, reproduktivnim pravima i zdravstvenoj zaštiti.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

TRAMP DOMINIRAO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Isplatilo se što je preskočio debatu na televiziji

Izvor: Kurir, 29.Jan.2016

Donald Tramp preskočio je sedmu republikansku televizijsku predsedničku debatu, ali je trijumfovao u komentarima na društvenim mrežama...Tramp je bio najtraženiji kandidat na "Guglu" tokom debate, pokazuju podaci ovog pretraživača interneta, koji je bio sponzor debate zajedno sa televizijskim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.