Izvor: B92, 03.Maj.2023, 16:30

Tragedija kakvu Srbija ne pamti: Svi se opraštaju od žrtava nastradalih u masakru FOTO

Dečak K. K. sumnjiči se da je danas u napadu u OŠ "Vladislav Ribnikar" usmrtio devet osoba, od toga osmoro dece i radnika obezbeđenja, a pojavile su se informacije da je čak imao i spisak.

Kada se desi nešto nezamislivo strašno, poput današnje pucnjave u školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, posle prvobitnog šoka i straha, ljudi se nakon bezbroj pitanja bez odgovora, sa teškom tugom opraštaju od stradalih žrtava.

Ono što viđamo u vestima koje povremeno dođu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zapada, posebno iz Amerike, nažalost desilo se i u Srbiji – masovna pucnjava u školi, sa tragičnim ishodom.

U toj atmosferi potpunog potonuća, ono što celoj naciji, ali i celom svetu preostaje, je da se pomole i sa tugom upute poslednje reči žrtvama ovog tragičnog događaja koji je potresao čitavu planetu.

Brojni sportisti, slavne ličnosti i klubovi, opraštaju se od tragično ubijenih osnovaca.

Preko društvenih mreža šalju reči saučešća porodicama nastradalih u ovoj stravičnom zločinu, koji je potresao ne samo Srbiju, već i ceo svet.

Podsetimo, Evroliga je već poslala saučešće nastradalima, pre njih i KK Partizan koji je najavio da će četvrti meč protiv Real Madrida početi minutom ćutanja i bez muzike na razglasu i navijačkih pesama. Pored toga, Narodno pozorište otkazalo sve predstave i aktivnosti povodom Dana žalosti.

Vlada Republike Srbije najavila je da će proglasiti trodnevnu žalost, zbog masakra koji se dogodio na Vračaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.