To je bilo to iznenađenje: Đorđe Balašević menja Ivana Ivanovića

Izvor: Blic, 09.Maj.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

To je bilo to iznenađenje: Đorđe Balašević menja Ivana Ivanovića

Emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV Prva sutra će voditi popularni kantautor Đorđe Balašević.

Tako smo saznali čemu fama koju je stvorio sam Ivanović izjavom na Tviteru da je umoran i da se sporečkao sa gazdama Prve, ali i deo njegovog autorskog tima koji tobož nije znao o čemu se tu radi.

Koncepcija emisije i studio ostaće neizmenjeni, s tim što će umesto Ivanovića stolicu popuniti legendarni pevač iz Novog Sada.

Sa Prve televizije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odmah su potvrdili da će emisije biti, ali bez Ivanovića, a ko će voditi šou, nisu želeli da otkriju.

Prva je sponzor koncerta koji je zakazan za 24. maj na Kalemegdanu, pa je Ivanovićev potez očigledno uvod u reklamnu kampanju, budući da je pomenuta televizija jedan od sponzora Balaševićevog nastupa.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

To je bilo to iznenađenje: Đorđe Balašević menja Ivana Ivanovića

Izvor: NaDlanu.com, 09.Maj.2013

Emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem" na TV Prva sutra će voditi popularni kantautor Đorđe Balašević...Tako smo saznali čemu fama koju je stvorio sam Ivanović izjavom na Tviteru da je umoran i da se sporečkao sa gazdama Prve, ali i deo njegovog autorskog tima koji tobož nije znao o čemu se...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.