Teške reči između reperki, a sve zbog Kanje Vesta

Izvor: B92, 14.Okt.2018, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teške reči između reperki, a sve zbog Kanje Vesta

Nakon što je Lana Del Rej prošle nedelje na Instagramu i Twitteru prozvala Kanjea Vesta zbog podrške Donaldu Trampu, nju je napala reperka Azealia Banks. Muzičarke su se posvađale na Twitteru i pale su teške reči.

Banks je rekla kako Lana iskorišćava Kanjea kog je prozvala jer je izjavio da treba ukinuti 13. amandman američkog ustava koji je ukinuo ropstvo.

Banks smatra da Lana iskorišćava Kanjea >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za promociju svojih političkih stavova.

Rekla joj je i da je to što radi rasistički jer "zna da će svi stati na stranu bele žene ako je sa druge strane crn muškarac".

Lana joj je odgovorila da je "mogla biti najveća reperka na svetu, ali je sve pokvarila" i da se "ne iskaljuje na jedinoj osobi koja joj je držala leđa".

Banks je ipak preterala posle svega. Nakon što ju je jedan obožavatelj zamolio da se ne meša u svađu s Lanom, ona je odgovorila:

"Iskreno, znate da je Velika Opasna Veštica prepametna za to. Kad se njena kuća misteriozno šzapali dok ona unutra spava... Želim videti što više #Azealiavoodoo haštagova."

Tweet je u međuvremenu obrisala, a Lana se zasad nije oglasila.

Doduše, ceo Twitter bruji o tome kako joj je Lana "spustila", pa je Azealia, koja je od ranije poznata po svađama, pa i psihičkoj nestabilnosti, počela pisati kako ljudi treba da prestanu da je pritiskaju jer će poludeti i postati nasilna pa će ona stradati.

Repka je poznata po svađanju i čestom preterivanju. Tako se već svađala s Grimes i Elonom Muskom te Russellom Croweom, i to vrlo javno, a Crowea je i tužila zbog navodnog fizičkog napada, samo da bi kasnije tužbu povukla i priznala da se to nije dogodilo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.