Tanja Vojtehovski čita misli!

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2012, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Vojtehovski čita misli!

Nakon što je dala otkaz na Televiziji "Pink“, Tatjana Vojtehovski se posvetila svojoj PR agenciji, ali i - čitanju misli! Naime, Tanja je na "tviteru“ napisala da je dobila sertifikat za neurolingvističko programiranje (NLP), koje, između ostalog, navodno služi i za programiranje mozga!

Nekadašnjii PR Pinka: Tatjana Vojtehovski  

- Od danas sam sertifikovani Business Practitioner Instituta za Neurolingvističko programiranje - napisala je Tanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- NLP omogućava da imamo priručnik za korišćenje mozga. Samo neka od stečenih znanja koje sada imam su veštine unapređenja međuljudskih odnosa, otkrivanje šta sagovornik misli, podizanje produktivnosti, veštine za postavljanje ciljeva, strategije kreativnosti, prekidanje mehanizama beskorisnog ponašanja, umetnost pregovaranja, koja je moć uverenja, izbegavanje konflikata, otkrivanje nivoa slušanjem, veštine prepoznavanja individualnih obrazaca ponašanja, kalibriranje (čitanje misli), moć i veština zapažanja, uspostavljanje raporta u poslovanju, različiti načini razmišljanja i u poslovanju, kao i tehnike kreiranja budućnosti i promene doživljaja prošlosti - pohvalila se Tanja u izjavi za "Alo!“.

Inače, NLP se bavi proučavanjem ljudskog ponašanja i jedna je od grana primenjene psihologije. Ipak, ima i mišljenja da je u pitanju pseudonaučna disciplina, pa čak i prevara.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.