TRUDNA PINK OKAČILA FOTKU STOMAKA NA

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRUDNA PINK OKAČILA FOTKU STOMAKA NA

LOS ANĐELES - Pink je bolja umetnica od mnogih fotografa. Pevačica se naljutila na paparace koji je po celi dan jure ne bili fotografisali njen trudnički stomak pa je tako je na svom profilu na "Tviteru" okačila svoj snimak.

LOS ANĐELES - Pink je bolja umetnica od mnogih fotografa.

Pevačica se naljutila na paparace koji je po celi dan jure ne bili fotografisali njen trudnički stomak pa je tako je na svom profilu na "Tviteru" okačila svoj snimak. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

- Pošto današnji paparaci nisu nikakvi umetnici i njihove fotografije su odvratne, objavila sam svoj autoportret za sve one koji žele da vide kako izgleda moj stomak. Na kurs idem samo tri nedelje, a već sam bolja od većine - napisala je Pink (31), pošto je objavila fotografiju na "Tviteru".

Ona i suprug Keri Hart (35) svoje prvo dete očekuju na proleće.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.