TRAGEDIJA U RUSIJI Sudarila se dva autobusa, 12 mrtvih

Izvor: Blic, 05.Avg.2015, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U RUSIJI Sudarila se dva autobusa, 12 mrtvih

Najmanje 12 lica je poginulo, a više od 30 ih je povređeno u sudaru dva autobusa na dalekom istoku Rusije, saopštile su danas ruske vlasti.

В хабаровском крае столкнулись два рейсовых автобуса. Пока что известно о двенадцати погибших, пострадавших свыше 60 pic.twitter.com/cslyaAd0PO

— Лентач (@oldLentach) >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << August 5, 2015

Dva autobusa su se sudarila u mestu udaljenom 125 kilometara od grada Habarovsk, a ovaj grad se nalazi blizu ruske granice sa Kinom, prenio je AFP.

"U nesreći je poginulo 12 putnika, a više od 30 ih je povređeno", saopšteno je iz lokalne službe.

A photo posted by Евгения (@golubeva27) on Aug 4, 2015 at 11:10pm PDT

Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je više od 60 lica povređeno, među kojima najmanje troje dece, a 12 ih je poginulo, od kojih je jedno dete.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U saobraćajnoj nesreći u Rusiji 16 poginulih, 56 povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2015

Najmanje 16 osoba je poginulo, a 56 je povređeno u sudaru dva autobusa na dalekom istoku u Rusiji, saopštili su danas ruski medicinski zvaničnici...Ruski Istražni komitet je saopštio da se nesreća dogodila na autoputu koji povezuje Kabarovsk, koji se nalazi u pograničnom području prema Kini i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.