TRAGEDIJA: Igrač je samo pao na terenu! Preminuo je na putu za bolnicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 09:25

TRAGEDIJA: Igrač je samo pao na terenu! Preminuo je na putu za bolnicu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ispostavilo se da je imao određenu vrstu srčane bolesti.

Tragična vest dolazi iz Irana, gde je preminuo 23-godišnji Amirhosein Širči, koji je igrao za Šohadaje Babolsar, klub koji je u tamošnjoj drugoj ligi.

On je doživeo srčani udar tokom meča protiv Naft Gašarana. U sedmom minutu meča, on se jednom momentu se samo srušio na teren.

⚠️ Content warning

Amirhossein Shirchi’s last moments, before collapsing on the ground and passing >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << away on the way to the hospital. https://t.co/RhPUylCVrH pic.twitter.com/iKj5fDapE3

— Erfan / عرفان (@Eri1806) April 26, 2023

Hitno mu je ukazana pomoć i kolima hitne prevezen je sa terena prema bolnici, ali je preminuo na putu ka njoj.

Ispostavilo se da je nesrećni fudbaler imao određenu vrstu srčane bolesti, što je i potvrdio prvi čovek Babolsara, Mađid Pašna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.