Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TINEJDŽERKA SADISTA Ubila najbolju drugaricu CIJANIDOM, onda se SMEJALA I POZIRALA na suđenju

Džesika Vongso (27) nasmejana je pozirala novinarima ispred sudnice u kojoj je čeka suđenje za brutalno ubistvo najbolje drugarice. Iako se tereti da je otrovala drugaricu cijanidom, Džesika uživa u pažnji koju joj mediji posvećuju.

Latest News: Alleged cyanide coffee murder: Jessica Wongso prosecutors call for 20 years' jail pic.twitter.com/8e7U1P8U7D

Optužnica je tereti da je nesrećnoj devojci prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naručila ledenu kafu, a potom krišom sipala cijanid u nju i to zato što nije odobravala njenu vezu sa dečkom sa kojim je nekoliko dana ranije raskinula.

Indonežanski mediji tvrde da postoji snimak iz kafića u kome su sedele, a na kome se vidi trenutak kada Džesika sipa cijanid u kafu koja je ubila Vajan Mirnu Salihin, ali ona negira sve te optužbe uz osmeh.

Na nekoliko ročišta na kojima se pojavila do sada, Džesika je pozirala i smešila se kao da je na crvenom tepihu.

Giliran Jessica Wongso Buka Suara Di Hadapan Hakim Ha-ri Ini – berita 2016 https://t.co/YF9cdqzpbR pic.twitter.com/JBBwOqTb7a

Sendi, sestra ubijene devojke, je naravno besna zbog njenog ponašanja, ali nada se da će Džesiku stići zaslužena kazna.

- Volela bih da vidim pravdu za moju sestru. Oko za oko...život za život - kaže Sendi.

Hemičar ucenio supermarket: "Dva miliona funti ili TRUJEM CIJANIDOM!"

Tužioci su ovo ubistvo okarakterisali kao "okrutno" i "sadističko", jer je cijanid otrov od koga se ne umire momentalno, već dugo i u bolovima. Takođe, kako navode, očigledna priprema pokazuje da je ubica bio odlučan u svojoj nameri.

Ukoliko bude osuđena Džesika bi mogla da dobije kaznu i od 20 godina zatvora.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ZGROZILA SVE: Ubila drugaricu cijanidom, pa se na suđenju smejala i pozirala

Izvor: Kurir, 11.Okt.2016

...Iako se tereti da je otrovala drugaricu cijanidom, Džesika uživa u pažnji koju joj mediji posvećuju..Ona je nesrećnoj devojci prvo naručila ledenu kafu, a potom krišom sipala cijanid u nju i to zato što nije odobravala njenu vezu sa dečkom sa kojim je nekoliko dana ranije raskinula..Indonežanski...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.