TEKTONSKE PROMENE U TVITERU?! Mask saopštio najnoviju odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 20:29

TEKTONSKE PROMENE U TVITERU?! Mask saopštio najnoviju odluku

Izvršni direktor i vlasnik kompanije Tviter Ilon Mask potvrdio je danas da će novi izvršni direktor te kompanije biti bivša šefica marketinga En-Bi-Si Universala Linda Jakarino.

- Uzbuđen sam što mogu da poželim dobrodošlicu Lindi Jakarino kao novom izvršnom direktoru Tvitera! - tvitovao je danas Mask i dodao da će se ona fokusirati prvenstveno na poslovne operacije, dok ću se on fokusirati na dizajn proizvoda i novu tehnologiju.

Kako navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << AP, Jakarino je u En-Bi-Si Universalu radila skoro 12 godina, a pre toga je skoro dvadeset godina radila u multinacionalnoj kompaniji Tarner.

I am excited to welcome Linda Yaccarino as the new CEO of Twitter!@LindaYacc will focus primarily on business operations, while I focus on product design & new technology.

Looking forward to working with Linda to transform this platform into X, the everything app. https://t.co/TiSJtTWuky

— Elon Musk (@elonmusk) May 12, 2023

Jakarino je aktivan korisnik Tvitera sa preko 19 000 pratilaca na toj društvenoj mreži.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nova direktorka Tvitera je Linda Jakarino iz En-Bi-Si Juniverzala, sa vezama u advertajzingu

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2023

Vlasnik Tvitera Ilon Mask (Elon Musk) potvrdio je danas da će nova glavna direktorka te društvene mreže biti Linda Jakarino (Linda Yaccarino) iz En-Bi-Si Juniverzala (NBC Universal), koja ima jake veze u industriji reklama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.