Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi velikani koji su nas napustili u 2016. (FOTO)

2016. godina bila je nemilosrdna i odnijela nam je neke od najvećih muzičkih i filmskih velikana našeg doba, a jedan korisnik Tvitera odlučio je da ih sve okupi na zajedničkoj fotografiji.

Na profilu christhebarker može se pronaći grafika na kojoj se nalaze svi veliki strani umjetnici koji su nas napustili u protekloj godini, a sinoć je dodata i glumica Keri Fišer, slavna princeza Leja iz "Ratova zvijezda".

Grafika je napravljena po uzoru na omot albuma >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band" od Bitlsa, a umjetnik je napravio i tumač koji objašnjava kako i kojim redosljedom je nastala grafika koja je postala viralni hit.

Here are the answers #sgtpepper2016 #curseof2016 #noharambe

(thanks to @barbarossa69 ) pic.twitter.com/tUwr69YTpG
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.