Sve je SNIMIO! Slavnog glumca NAPALA POLICIJA na protestima u Americi (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 31.Maj.2020, 12:47

Sve je SNIMIO! Slavnog glumca NAPALA POLICIJA na protestima u Americi (VIDEO)

Kjuzak je išao kroz protest i snimao sve što je video, a objave su više nego uznemirujuće SLAVNI Džon Kjuzak (53) napadnut je od strane policije, tokom protesta u Čikagu, zbog ubistva Džorža Flojda! - Policajcima se nije dopalo to što snimam zapaljena kola, pa su mi prišli sa palicama. Udarajući moj bicikl. Evo ga audio - napisao je Kjuzak uz snimak napada na Tviteru. - Sklanjaj se odavde! - urlali su na njega, udarajući mu palicama bicikl. - Okej, okej, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << idem. U redu je - čuje se kako govori Kjuzak. - Je*eno je grozno tamo! Svi su na rubu stvari koje gore, otvorenih pljački... - napisao je pre napada. Kjuzak je išao kroz protest i snimao sve što je video, a objave su više nego uznemirujuće. Pogledajte snimak napada na Kjuzaka: Cops didn’t like me filming the burning car so they came at me with batons. Hitting my bike. Ahhm here’s the audio pic.twitter.com/tfaOoVCw5v”— John Cusack (@johncusack) May 31, 2020(Telegraf)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Glumac napadnut tokom NEREDA U ČIKAGU? "Policiji se nije dopalo što snimam zapaljena kola pa su mi prišli SA PENDRECIMA" (VIDEO)

Izvor: Blic, 31.Maj.2020

Američki glumac Džon Kjuzak objavio je na svom Tviter profilu snimak sa protesta u Čikagu tokom kojeg jenapadnut od strane policije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.