Sukob Pantelića i Dioga na treningu

Izvor: B92, 24.Sep.2012, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob Pantelića i Dioga na treningu

Srpski napadač Marko Pantelić i Brazilac Karlos Diogo sukobili su se pred početak treninga Olimpijakosa.

Diogo je, kako tvrdi, iz šale pogodio našeg internacionalca loptom u glavu, što se Panteliću nije svidelo. Nakon toga mu je Brazilac nešto dobacio, na šta je Srbin burno reagovao.

"Tačno je da se jedna osoba poigrava sa mnom i ja na to neću da pristanem. Apelujem na list koji je sve ovo pokrenuo napiše šta se tačno dešavalo na tom treningu, jer ja nisam ništa kriv", napisao je Diogo na Tviteru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pantelić se potukao sa saigračem na treningu!

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Sep.2012

Protekli vikend nam je doneo, pored sjajnih utakmica i golova u najjačim evropskim ligama i nekoliko unutarklupskih incidenata.. U „klinču“ su bili Manćini i Baloteli u Mančester sitiju, zatim Mesi i Vilja u Barseloni i na kraju, Pantelić i Diogo u Olimpijakosu.. Kako prenose grčki mediji,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.