Sudar vozova u Češkoj: Stradale 2 osobe,7 u kritičnom stanju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2021, 09:57

Sudar vozova u Češkoj: Stradale 2 osobe,7 u kritičnom stanju

Dve osobe su poginule, sedam je u kritičnom stanju, a 31 je povređena u sudaru dva putnička voza u zapadnom češkom gradu Domažlice, izvestila je danas češka novinska agencija CTK.

Češki ministar saobraćaja Karel Havliček je na Tviteru napisao da je jedan od vozova koji je učestvovao u sudaru "Ex 351", koji je, kako se navodi na sajtu "Čeških železnica", brzi voz koji saobraća na relaciji od Minhena do Praga, prenosi agencija Rojters.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sudar vozova u Češkoj, poginule tri osobe

Izvor: N1 televizija, 04.Avg.2021

U sudaru dva voza blizu Domažlica na jugozapadu Češke troje ljudi je poginulo a oko 48 je povređeno, od čega je četvoro u kritičnom stanju.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.