Izvor: Piplmetar.rs, 29.Jul.2023, 14:30

„Što tako Teodora?“ Pevačica bez blama „PALACA“ JEZIKOM, ovo ponašanje ne priliči poznatoj ZVEZDI (VIDEO)

Jelena Lukić
|

subota 29. juli 2023. 11:38h


Popularna pevačica Teodora Džehverović, zaradila je veliku kritiku od jutjubera s kojim se snimala.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Teodora sa jutjuberom u salonu • Twitter


Džehverovićeva poslednjih meseci privlači pažnju medija provokativnim slikama i snimcima koje objavljuje na društvenim mrežama.
Teodora sa jutjuberom
Naime, nakon navoda da se zabavlja sa košarkašem, slika sa terena na kojima drži košarkašku loptu dok se izvija u tangama, Teodora je čak na jednom nastupu dozvolila da je devojke iz publike udaraju po zadnjici.
Sada je osvanula na snimku jutjubera Andrije Milivojevića, poznatog kao Vaj Vaj, i to u trenutku dok je bila u frizerskom salonu. Vaj Vaj joj je prišao da se snime dok joj je glava bila u šamponjeri, a Teodora je priliku za sliku iskoristila da palaca jezikom.
Vaj Vaj ju je potom upitao „Šta to znači Teodora, što mora tako sve…„.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.