Stiglo izvinjenje za BiH, ali ne od Kolinde

Izvor: B92, 31.Jul.2019, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiglo izvinjenje za BiH, ali ne od Kolinde

Zagreb -- Bivša premijerka Hrvatske i nekadašnja predsednica vladajuće HDZ Jadranka Kosor izvinila se BiH zbog ocene hrvatske predsednice da je ta zemlja "nestabilna".

"Izvinjenje susednoj i prijateljskoj Bosni i Hercegovini. Svim narodima", napisala je jadranka Kosor na Tviteru.

Grabar Kitarovićeva je tokom posete Izraelu izjavila da je BiH "vrlo nestabilna“ i da su je u izvesnim aspektima preuzeli ljudi koji imaju veze sa Iranom i terorističkim organizacijama.

Kako je preneo Džeruzalem post, ona je navela da BiH sada kontroliše militantni islam.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosor se izvinila BiH zbog izjave Grabar Kitarović

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2019

ZAGREB - Bivša premijerka Hrvatske i nekadašnja predsjednica vladajuće Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Jadranka Kosor izvinila se Bosni i Herecegovini zbog ocjene hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović da je ta zemlja "nestabilna“.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kosor: Izvinjenje prijateljskoj BiH

Izvor: RTS, 31.Jul.2019

Bivša premijerka Hrvatske i nekadašnja predsednica HDZ-a Jadranka Kosor izvinila se Bosni i Herecegovini zbog ocena koje je hrvatska predsednice Kolinde Grabar Kitarović iznela tokom posete Izraelu. . Hrvatska predsednica...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.