Šta je bebi botoks i koje bore uklanja?!

Izvor: Svet plus, 19.Nov.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je bebi botoks i koje bore uklanja?!

Jedan estetski hirurg je samo jednom objavom na Instagramu izazvao pravu pometnju. Naime, njegovu fotografiju koja kombinuje portrete Kejt Midlton pre i posle navodnog zahvata "bebi botoks" preneli su mnogi na Tviteru, pa se uzburkala i engleska i internacionalna javnsot. Šta je bebi botoks i koje bore uklanja?!

Vojvotkinja od Kembridža pleni pažnju gde god da se pojavi svojim prefinjenim izgledom, ali izgleda da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << odolela estetskim korekcijama lica.

Spekulacije da se supruga princa Vilijama podrvrgla popularnom estetskom zahvatu ne prestaju, piše Stil.

"Naša Kejt voli malo “baby botoksa”. Na fotografiji “pre” izgleda umorno i na licu joj se vide bore. Na fotografiji “posle” lice joj izgleda glatko i blista. Zagledajte se u sitne borice na čelu, ali i na deo čela između obrva", napisao je NIkolas Daglas, tviteraš koji prenosi razne tekstove po Internetu, a naročito prati članove kraljevske porodice.

Ova vest prilično je uzburkala javnost, te se oglasio predstavnik Kensingtonske palate za javnosti koji je kategorički odbacio tvrdnje, kao i da kraljevska porodica ne podržava takve komercijalne aktivnosti.

Bebi botoks je, u suštini, isto što i botoks, samo što se daju manje doze pa je rezultat prirodniji.

Njime se sprečavaju bore, ali i dalje imate mogućnost prirodne mimike, a ten deluje daleko svežije.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.