Srušio se avion u Finskoj

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 15:57

Srušio se avion u Finskoj

Finske vazduhoplovne snage saopštile su danas da je pao jedan od njihovih aviona.

Kako su dodali, oba člana posade uspešno su se katapultirala. Avion "houk" srušio se u južnoj Finskoj, a piloti su nakon katapultiranja na bezbednom, preneo je Rojters.

Finske vazduhoplovne snage su na svojoj veb stranici objavile da je "houk", koji je napravio britanski BAE sistems, jednomotorni dvosed mlaznjak, koji se koristi za potrebe obuke.

Dva člana posade poslata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su u bolnicu na medicinske preglede, navelo je finsko vazduhoplovstvo na Tviteru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dodik: Srpska se ne svrstava ni na jednu stranu

Izvor: B92, 15.Maj.2023

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas da je saradnja sa svim zemljama podjednako važna i da se Srpska ne svrstava ni na jednu stranu..."Republika Srpska se ne svrstava ni na jednu stranu. S Rusijom sarađujemo jednako kao što to želimo i sa drugim zemljama, pa i sa SAD. Mi nećemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.