Srbin više neće igrati za Austriju

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2017, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin više neće igrati za Austriju

Vezista Zlatko Junuzović odlučio je da završi reprezentativnu karijeru posle 10 godina igranja za selekciju Austrije.

Momak rođen u Loznici 1987. godine odigrao je 55 mečeva za A tim Austrije, a pre toga je prošao i mlađe kategorije te zemlje.

"Mislim da je pravo vreme za odlazak. Zahvalan sam svima za predivno vreme u najboljem državnom timu. Verujem da će Austrija u budućnosti imati mnogo uspeha", rekao je fudbaler Verdera.

Zlatko #Junuzovic has >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << retired from Austria international duty. Congratulations on a brilliant career for your country, Zladdi #werderpic.twitter.com/5lgPqAhoka

Austrija je kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Rusiji završila kao četvrtoplasirana ekipa u grupi, u kojoj se nalazila i Srbija, i ostala bez plasmana na Mondijal.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.