Izvor: Piplmetar.rs, 02.Dec.2023, 03:30

Spremite podsetnike jer GTA VI trejler zvanično izlazi sledeće nedelje

Već neko vreme znamo da se sprema izlazak jednog od najiščekivanijih gejming naslova Grand Theft Auto: VI, a sada se njegov izlazak i veoma približio jer trejler izlazi već sledeće nedelje. Rockstar Games je na svom zvaničnom Twitter (X) nalogu objavio da će GTA VI trejler izaći u utorak, petog decembra.
Ono što sada znamo o novom nastavku kultne franšize je da će on biti smešten u izmišljenu verziju Majamija i imaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << dva glavna lika. Po prvi put u istoriji neke GTA igre, jedan od njih biće i ženski link. Ovaj protagonista zove se Lucija, a to smo saznali zahvaljujući hakerima koji su objavili snimke iz rane GTA VI verzije tokom prošle godine.
U objavljenim snimcima, Lucija je prikazana kako pljačka radnju, dok je u drugom snimku, za sada neimenovani muški lik prikazan tokom vožnje u „Vice City“ metrou, što je otkrilo da je u pitanju grad Majami. Rockstar je potvrdio sadržaj curenja informacija, ali je rekao da to ne pravi dugoročnu štetu po objavljivanje igre.
Uprkos tome, izdavač je za hakovanje okrivio dvojicu britanskih tinejdžera koja su kasnije osuđena u krivičnom postupku u Londonu.

Screenshot
Iako ne znamo kada će igra i zvanično biti objavljena i dostupna za igranje, to vreme se definitivno bliži s obzirom na to da uskoro izlazi njen zvaničan trejler. Dakle, sigurno je da igru možemo očekivati tokom sledeće godine.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.