Specijalci u kući Kim Kardašijan

Izvor: Mondo, 20.Jan.2013, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalci u kući Kim Kardašijan

Zbog lažne dojave o postavljenoj bombi specijalci su detaljno pretražili kuću starlete, a ona za haos saznala na Twitteru...

"Deset policijskih automobila u dvorištu, tri helikoptera koja nadleću imanje i gomila specijalaca koji žele da nam kuću rastave na komadiće u potrazi za bombom i oružjem. Ništa strašno, tek jedan običan petak u našoj kući", napisala je mlađa sestra Kim Kardšijan, Kendal Džener, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na Twitteru.

Kim je nedugo posle toga na svom profilu napisala da je bila veoma zabrinuta i da "šala nije ni malo smešna".

"Ko god misli da je to smešno, nije normalan! To nije šala i takve gluposti su jako opasne! Nadam se samo da će policija pronaći osobu koja ih je pozvala i kazniti."

Kim je trenutno zbog poslovnih obaveza u Obali Slonovače, aod povratka u Los Anđeles odgovorila ju je majka koja joj je objasnila da je policvija morala da dođe posle dojave o postavljenoj bombi i p0ucnjave na imanju Kardašijanovih.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Specijalci upali u vilu Kim Kardašijan!

Izvor: Svet, 20.Jan.2013

Zbog lažne dojave o postavljenoj bombi specijalci su detaljno pretražili kuću Kim Kardašijan, a ona za haos saznala na Tviteru. “Deset policijskih automobila u dvorištu, tri helikoptera koja nadleću imanje i gomila specijalaca koji žele da nam kuću rastave na komadiće u potrazi za bombom i...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.