Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2017, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španska policija tuče i vatrogasce

Scene nasilja na ulicama Barselone i drugih gradova u Kataloniji zapanjile su Evropu i cijeli svijet.

U sukobima s policijom povrijeđena je najmanje 91 osoba, dok je pomoć ljekara zatražilo 337 ljudi.

Povrijeđeno je i 11 policajaca.

Policijska brutalnost  šokirala je cijeli svijet. Pripadnici snaga bezbjednosti udarali su sve pred sobom u pokušajima da smire prtoteste Katalonaca.

Na novom snimku koji je objavljen na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Twitteru vidi se da se španska policija nije ustezala ni da udari na vatrogasce.

Spanish police attacking Catalan firefighters who were trying to protect #CatalanReferendum voters. pic.twitter.com/3ipPH3X5jL

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAVIČNE ISPOVESTI KATALONACA "Tukli su sve, stare, mlade, nisu birali, a ljudi su MIRNO PROTESTOVALI"

Izvor: Blic, 02.Okt.2017, 15:16

Scene nasilja koje su juče zabeležene na ulicama Katalonije gotovo da su nestvarne. Policija se sa takvom btutalnošću odnosila prema građanima koji su želeli da glasaju da su snimci koji stižu iz tog regiona delovali neverovatno. Tako zvuče i izjave onih koji su tu brutalnost osetili na svojoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.