Snimak OCA Rade Manojlović ZAPALIO MREŽE: Pogledajte ŠTA VOZI, pevačica ga PRESRELA vozilom - HIT (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2022, 07:04

Snimak OCA Rade Manojlović ZAPALIO MREŽE: Pogledajte ŠTA VOZI, pevačica ga PRESRELA vozilom - HIT (VIDEO)

Odmah usledili komentari...

Pevačica Rada Manojlović podelila je na Tviteru snimak koji je napravila, a koji je privukao pažnju prvenstveno muškaraca, koji su  želeli da prokomentarišu nesvakidašnju situaciju.

Manojlovićeva je krenula u posetu ocu kada ga je srela na otvorenom putu gde vozi veoma neobično vozilo.

Reklo bi se da je reč o motokultivatoru na koji je postavljeno veliko bure sa smesom za prskanje korova. On je vozio polako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dok nije video da ga iz automobila koji ga pretiče snima ćerka. Obradovao se kada je video Radu, radosno je mahao, dok ga je ona snimala.

- Živeće ćale 100 godina, kad god dođem u selo on napravi neki novi izum Do kraja će napraviti mašinu na paru ko Paja i Jare. Njemu je baš dobro, kralj - prokomentarisala je Rada, a odmah zatim su usledili kometari pratilaca.

Živeće ćale 100 godina haha, kad god dodjem u selo on napravi neki novi izum 😁 Do kraja će napraviti mašinu na paru ko Paja i Jare 🚛🚜🤸🏼‍♀️🏋🏻‍♂️🤷🏼‍♀️🤣 pic.twitter.com/NHkHBJBs55

— RADA MANOJLOVIC (@RadaManojlovic_) March 25, 2022

- Kralj, ovo mi deluje kao neki raspršivač protiv korova - glasio je jedan od kometara, a Rada je to potvrdila.

- Kaži vozaču da ne pretiče preko pune linije - bio je jedan od komentara koji se odnosio na Radu koja je bila u automobilu koji je obišao njenog oca dok je ona snimala, a pevačica je odmah reagovala.

Kada je situacija u saobraćaju čista, odnosno kada neme nekih drugih prepreka i opasnosti na putu, vozačima se dozvoljava da, osim traktora, preko pune linije, odnosno na mestima gde je to saobraćajnom signalizacijom zabranjeno mogu da obilaze bicikle, mopede, motokultivatore, radne mašine i zaprežna kola - glasio je odgovor Manojlovićeve. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.