Smrt fašističkim okupatorima VIDEO

Izvor: B92, 27.Jan.2023, 23:03

"Smrt fašističkim okupatorima" VIDEO

Novinar BBC-ja Frensis Skar je na Tviteru podelio video snimak iz emisije koja je emitovana na ruskoj državnoj televiziji.

Na video snimku se vidi kako ruski novinar Igor Koročenko optužuje Nemačku da je pokrenula "Operaciju Barbarosa 2" i naziva nemačkog kancelara Olafa Šolca "još jednim Adolfom Hitlerom".

"Nemački kancelar Olaf Šolc je u suštini izveo operaciju Barbarosa 2. I na osnovu toga treba da sudimo o delovanju aktuelne nemačke vlade. Na ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ili onaj način došlo je do reinkarnacije fašizma. Dakle, Šolca bi Rusija trebalo da vidi kao još jedan Adolf Hitler i Analena Berbok (nemačka ministarka spoljnih poslova) kao Ribentrop u suknji“, rekao je Koročenko.

"Žene poput nje bile su poznate po svojim jedinstvenim zločinima u ženskim koncentracionim logorima. I u tom smislu je ponovo aktuelan poklič 'smrt fašističkim okupatorima'. Skinuli su maske", nastavio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.