Slike: Supermodeli na godišnjem odmoru

Izvor: Blic, 15.Jul.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slike: Supermodeli na godišnjem odmoru

Iako mnogi misle da je njihov život zapravo produženi odmor i svetski top modeli jedva su čekali da dobiju par nedelja slobodno pa da se posvete ležanju na suncu i uživanju čarima letovanja. Naravno, nisu izostale ni fotografije koje su podelile sa fanovima putem Tvitera.

Nataša Poli

Nataša Poli slikala se u pesku, a izraz njenog lica dovoljno govori koliko ova lepotica uživa na plaži i

svom slobodnom vremenu.

"Radost!", bila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Tviteru kratka i jasna ova lepotica, koja je mamila uzdahe muškaraca na plaži.

Ebi Klensi

Kao i svaka prava žena fudbalera, Ebi Klensi, koja je udata za engleskog reprezentativca Pitera Krauča, nije odolela a da se ne fotografiše u kupaćem kostimu. "Obožavam ovaj bikini", napisala je Ebi.

Erin Hiterton

Model "Victoria's Secreta" Erin Hiterton sa nestrpljenjem je očekivala odlazak na odmor, što je i saopštila fanovima na Tviteru. "Konačno malo sunca", njen je komentar pored fotografije na kojoj se sunča.

Hajdi Klum

Hajdi Klum, iako nije aktivna na modnim pistama, i dalje se može pohvaliti fenomenalnom linijom, što je i pokazala na jednoj fotografiji sa plaže ispod koje je napisala da je imala savršen dan.

Koko Roća

Egzotična kanadska lepotica Koko Roća otišla je u Monte Karlo da se odmori i dobro provede, što je ilustrovala prikladnom fotografijom iz hotela u kome je odsela.

Džordan Dan

Džordan Dan, tamnoputa lepotica, na odmor je povela i svoju rođenu sestru sa kojom se zabavlja u plažnom baru jednog egzotičnog letovališta, a kako su se devojke malo više opustile privukle su na sebe brojne poglede posmatrača.

Šanel Iman

Model "Victoria's Secreta" otputovala je na jedno od najlepših ostrva sveta Mastik, te sa sledbenicima na Tviteru podelila jednu fotografiju na kojoj se vidi savršena priroda ovog ostrva.

Bar Rafeli

Izraelski supermodel Bar Rafaeli baš ume da se opusti, što je i dokazala na ovoj slici, gde uživa u poslednjim zracima sunca.

Beati Prinslu

Mlada nada "Victoria's Secreta" Beati Prinslu spakovala je kofere i nestrpljivo čeka da se ukrca u privatni avion koji će je odvesti u Majami, gde je već čekaju margarite na plaži.

Miranda Ker

Miranda Ker svoje letovanje provodi sa sinom Flinom i suprugom orlandom Blumom, a simpatična Australijanka voli da pozira čak i u slobodno vreme.

Ana Vjalicina

Ruska lepotica Ana Vjalicina, rešila je da se od raskida sa frontmenom "Maroon 5" Adamom Levinom oporavi tokom letovanja, a sudeći po fotografiji za sada joj dobro ide.

Povezane vesti: Pogledajte: "Viktorijni anđeli" izabrali najseksepilnije žene sveta
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slike: Supermodeli na godišnjem odmoru

Izvor: medio.rs, 15.Jul.2012

Iako mnogi misle da je njihov život zapravo produženi odmor i svetski top modeli jedva su čekali da dobiju par nedelja slobodno pa da se posvete ležanju na suncu i uživanju čarima letovanja. Naravno, nisu izostale ni fotografije koje su podelile sa fanovima putem Tvitera.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.