Slavna pevačica otkrila da boluje od opasne bolesti

Izvor: B92, 07.Okt.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavna pevačica otkrila da boluje od opasne bolesti

Pevačica želi da poruči svima koji se bore sa nekom hroničnom bolešću da nisu sami.

Australijska pevačica Sija, poznata po skrivanju svog identiteta na sceni, podelila je sa svojim pratiocima vest na svom nalogu na Tviteru. Napisala je da ima Elers-Danlosov sindrom (EDS), retku naslednu bolest kolagena koju karakteriše preterana pokretljivost zglobova, preterana elastičnost kože i krhkost svih tkiva, što može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izazvati jak bol u zglobovima i umor, piše Eonline.com.

To je naišlo na odgovore brojnih njenih fanova, koji su podelili njenu poruku. Prošle godine u ovo vreme, Sija je proslavila 8 godina kako je trezna. 2013. godine u intervjuu za "Bilbord" otkrila je da je bila zavisna od vikodina i oksikodona, kao i od alkohola. Tada su joj lekari dijagnostikovali problem sa tiroidnom žlezdom kada je primila odgovarajuću negu i morala da bude trezna.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poznata pjevačica boluje od opasne bolesti

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2019, 00:14

Australijska pjevačica Sia, poznata po skrivanju svog identiteta na sceni, podijelila je sa svojim pratiocima vijest na svom Twitter nalogu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.