Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Mar.2013, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šin: U školu moje ćerke pošaljite pseći izmet!

Sem Šin, devetogodišnja ćerka glumca Čarlija Šina, svakodnevno trpi uvrede zbog njenog oca u školi. Tim povodom, glumac je na Tviteru pozvao ljude da u njenu školu pošalju pseći izmet ili bilo šta trulo, jer osoblje nije u stanju da zaštiti njegovu djevojčicu od nasilja. - Ako imate pokvareno jaje, rolnu toaletnog papira ili psećeg izmeta, molim vas da to stigne do "Vjupoint" škole koju vode trolovi i šarlatani napisao je Šin na Tviteru. Njegovu devetogodišnju ćerku Sem maltretirali su upravo zbog njega. Djevojčica Viktoria, koja ide sa Sem u školu, zadirkivala ju je jer je Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/showbizz/sin-u-skolu-moje-cerke-posaljite-pseci-izmet.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čarli Šin: U školu moje ćerke pošaljite pseći izmet!

Izvor: Kurir, 15.Mar.2013

Ako imate pokvareno jaje, rolu toaletnog papira ili psećeg izmeta, molim vas da to stigne do Viewpoint škole koju vode trolovi i šarlatani, napisao je Šin na Tviteru..Glumac Čarli Šin (47) na Tviteru je napisao da mu je hitno potrebna pomoć, jer njegovu ćerku maltretiraju u školi i nazivaju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.