Sin Britni Spirs ima savršenu frizuru

Izvor: Blic, 12.Jan.2012, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Britni Spirs ima savršenu frizuru

Pevačica Britni Spirs nije mogla da odoli a da ne ovekoveči savršenu frizuru svoga sina. Maleni Džejden se ludo zabavljao

Pre nekoliko dana Britni je sa njima bila u igraonici, a mali Džejden se toliko igrao da nije ni primetio da mu se kosa naelektrisala.

Britni je bila toliko oduševljena da nije mogla da odoli a da ne ovekoveči ovaj momenat, a ubrzo potom je sliku postavila i na svoj profil na Tviteru.

Povezane vesti: Kajli Minog čestitala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Martinezu i Hale Beri na veridbi Kejti Peri zbog razvoda ne učestvuje na dodeli nagrada Britni želi veliku tradicionalnu svadbu Britni Spirs vereniku kupila motor od 45.000 dolara Verila se Britni Spirs
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.