Sestre Kardašijan baš nemaju sreće u ljubavi: Kloi ponovo sama

Izvor: 24sata, 23.Avg.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestre Kardašijan baš nemaju sreće u ljubavi: Kloi ponovo sama

Šuška se kako je lepa Kloi ponovno sama. Nakon svega nekoliko meseci veze sa reperom Frenč Montanom, strani mediji raspisali su se o raskidu.

Kako smo i pretpostavljali, Kloi je nakon njegovog neukusnog intervjua za časopis "Billboard", u kojem je iskreno priznao kako je iskorišćava i kako mu itekako prija pažnja koju je dobio otkad je sa njom, počela da razmišlja o raskidu, iako se oglasila putem Tvitera da je >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << za to nije briga.

"Fascinantno mi je kako mislite da ja to ne vidim. Ja sam prva to videla, samo me nije briga", napisala je.

Kako prenosi "Elle", nakon intervjua, mama Kris sazvala je porodični sastanak. Iako u početku Kloi nije htela da ispunjava njene želje, nakon što je našla provokativne fotke i poruke u njegovom mobitelu, odlučila je sve da prekine, pre nego što bude prekasno.

Još uvek nema službene potvrde o raskidu.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Baš nema sreće u ljubavi: Ipak odlučila da ostavi dečka

Izvor: B92, 24.Avg.2014, 13:29

Kako pišu strani mediji, rijaliti zvezda Kloi Kardašijan raskinula je vezu sa reperom Frenč Montanom...*..Pre nekoliko dana Frenč je dao intervju za Bilbord gde je izjavio da se zabavlja sa Kloi Kardašijan kako bi poveća svoju slavu u Holivudu. Kloi je povodom ove njegove izjave rekla kako je znala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.