Šer i njena majka - Jednoj 70 drugoj 90, a kao da im je 50!

Izvor: Prva.rs, 16.Mar.2016, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šer i njena majka - Jednoj 70 drugoj 90, a kao da im je 50!

Šer će ovog maja napuniti 70 godina, dok njena mama Džordžija Holt u junu slavi 90. rođendan. U tu čast muzička legenda je na Tviteru objavila fotografiju sa majkom i naglasila da harizmatična Džordžija ne nosi šminku.
Mama čuvene Šer izgleda sjajno, njeno lice blista, a bore? Gotovo da ih nema!
Ovo nije prvi put da je pevačica mamu stavila u prvi plan. Pre tri godine je snimila dokumentarni film "Dear Mom, Love >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Cher". Film je prikazao detinjstvo Džordžije Holt u Arkansasu, njenih šest brakova, njenu pevačku i glumačku karijeru i njenu podršku ćerki da dođe do svetskog muzičkog vrha.
Džordžija Holt je 1950. počela glumačku karijeru, snimila niz filmova, a onda se 2013. okrenula muzici objavivši album "Honky Tonk Woman". Šer i drugu ćerku, glumicu Džordžin Lepjer, dobila je u prvom braku sa Džonom Sarkisijanom.
Šer je nasledila mamine talente, najpre je nastupala u duetu sa prvim suprugom Sonijem Bonom, a potom je započela solo karijeru. I onu muzičku i glumačku. Upisala je u istoriju svetskog šoubiznisa.
Mama je Čeza Bona i Elijaha Blu Almana.
Za Šer se inače vezuju brojne plastične operacije, odnosno pevačica važi za pravog, nezvaničnog rekordera na svetskoj javnoj sceni po broju estetskih zahvata koje je imala. Zanimljvo je da taj "broj" nije određen, već se samo kaže da je ih imala previše.
izvor: blic žena 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

SVI ZNAMO DA ŠER IZGLEDA FANTASTIČNO: Šokiraćete se kada vidite kako izgleda njena mama bez šminke

Izvor: Kurir, 16.Mar.2016

Svetska muzička diva Šer ovog maja napuniće 70 godina, a njena mama Džordžija Holt u junu proslaviće 90. rođendan. U to ime, legendarna pevačica na Tviteru objavila je fotografiju sa majkom i naglasila da Džordžija ne nosi šminku...This is what 70 & 90 looks like in my family…. Mom has NO...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.