Seksi kriminalac dobio konkurenciju!

Izvor: Mondo, 22.Sep.2014, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seksi kriminalac dobio konkurenciju!

Sećate se Džeremija Miksa, čija je fotka iz policijske stanice oduševila žene širom sveta? Dobio je konkurenciju u Stefani Budoan

WORLD SEXIEST CRIMINAL{:STEPHANIE BOUDOIN} SHE CAN TAKE WHATEVER, AS LONG AS AM GUARANTEED A QUIKEE...... pic.twitter.com/Oua9kX9Tw7

— ALEXANDER-PETERS (@CHERRYPRIDE) September 21, 2014

Protiv nje je podignuto 114 optužnica, ali Internet zajednici to ne smeta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Razlog zašto je svet poludeo za prestupnicom? Seksi fotke na društvenim mrežama.

Kanađanka Stefani Budoan ima 21 godinu i 114 optužnica, među kojima je i ona za oružanu pljačku...Uhapšena je prošlog meseca zbog 42 provale i pljačke!

Inače, kada nije pljačlala pošten narod, učila da postane medicinska sestra i objavljivala svoje fotke na društvenim mrežama.

Dok gledate u njeno zgodno telo, znajte da joj preti kazna zatvora zbog provale, nezakonitog posedovanja oružja (devet pištolja), pljačku...

Foto: Facebook

Jedan od najinteresantnijih komentara ljudi koji šeruju njene slike na društvenim mrežama glasi: "Može da mi uzme šta god hoće, samo da provede malo vremena sa mnom..."

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.