Šarli ponovo šokira: Avion pada, ruski vojnik peva FOTO

Izvor: B92, 28.Dec.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šarli" ponovo šokira: Avion pada, ruski vojnik peva FOTO

Francuski satirični nedeljnik „Šarli ebdo“ objavio je karikaturu o padu aviona Ministarstva odbrane Rusije Tu-154 kod Sočija.

Na slici se vidi avion koji pada, a vojnik u njemu izgovara: „A-a-a-a“. „Repertoar vojnog hora se širi“, piše ispod karikature. ​Karikaturu su kritikovali korisnici društvenih mreža.

„Zar je ovo smešno? Zar su svetost i humanost istrulile u ljudima?“, piše jedan od korisnika Tvitera.

„Oni su zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bolesni“, komentarisao je drugi korisnik Tvitera.

​Avion koji je leteo iz Sočija u sirijsku vojnu bazu Hmejmim srušio se 25. decembra iznad Crnog mora. Delovi aviona pronađeni su u moru na 1,5 kilometara od obale. U avionu su bile 92 osobe.

Francuski satirični nedeljnik „Šarli ebdo“ postao je poznat širom sveta nakon oružanog napada na redakciju lista 7. januara 2015. godine. U napadu je ubijeno 12 osoba, uključujući i dva policajca. Prema informacijama medija, uzrok napada je bilo objavljivanje provokativne karikature islamskog proroka Muhameda.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO: "Šarli Ebdo" objavio karikaturu povodom pada ruskog aviona

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2016

Francuski satirični nedeljnik "Šarli ebdo" objavio je karikaturu o padu aviona Ministarstva odbrane Rusije Tu-154 kod Sočija...Na slici se vidi avion koji pada, a vojnik u njemu izgovara: "A-a-a-a"..."Repertoar vojnog hora se širi", piše ispod karikature. ​..Karikaturu su kritikovali korisnici...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.