Šakirin i Pikeov sin Milan već obuo patike i postao zvezda Twittera

Izvor: NaDlanu.com, 24.Jan.2013, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šakirin i Pikeov sin Milan već obuo patike i postao zvezda Twittera

Iako star svega dva dana, Šakirin i Pikeov sin Milan već počinje da osvaja društvene mreže i to... nogama! A tu je i Barselonin dres sa brojem 3. Najmlađa zvezda sa slovenskim imenom, nema šta.

Zvezda Barselone Žerar Pike i pop pevačica Šakira u utorak su postali roditelji, a već danas, svega dva dana kasnije, počinju svom sinu kome su izabrali slovensko ime - Milan, da pripremaju tlo za osvajanje društvenih mreža.Zgodni fudbaler je na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Twitteru objavio prvu fotografiju svog sina, zapravo njegovih malih nogu obuvenih u unikatne Nike patike sa napisanim imenom Milan. Takođe, Pike je za Milana od potpredsednika Barselone Kardonera dobio i dres sa brojem tri. Nema šta, mali Milan, koga zbog imena već prihvatamo kao našeg, postade najmlađa zvezda društvenih mreža, a, čini se, i budući golgeter Barselone. A za malog Milana, na, na, na... jedna pesma...

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.