Sad je i zvanično - Ramos u nevolji!

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je i zvanično - Ramos u nevolji!

Mada, hoće li se UEFA držati pravilnika...

Posle jutrošnjih nagađanja, vest je dobila i zvaničnu potvrdu.

Naime, UEFA je otvorila istragu nakon što je Serhio Ramos napravio nameran faul za karton, treći u takmičenju ove sezone što znači suspenziju za revanš protiv Ajaksa.

On je priznao prvo da neke odluke moraju da budu donete i da je razmišljao o tome. Nije mu prvi put da pravi takve stvare, uradio je to već dva puta, jednom i protiv Ajaksa početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << decenije.

Posle je pokušao da se izvadi objavom na Tviteru da nije mislio ono što je rekao, ali bilo kako bilo UEFA ispituje slučaj.

Ako se budu držali svog pravilnika što nije sigurno, jer su ga do sada kršili mnogo puta, Ramos će propustiti ne samo revanš sa Ajaksom, već i prvi meč četvrtfinala, ako Real prođe među osam najboljih ekipa u LŠ, što je verovatno jer su prvi meč u Amsterdamu dobili sa 2:1.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.