Izvor: Luftika.rs, 25.Sep.2022, 14:29

Šabani iz Šapca, dođite na ringišpil (VIDEO)

Na društvenim mrežama proširio se snimak sa vašara u Šapcu koji je mnoge nasmejao ali ne onaj na kome pleše skaradna plesačica već nešto “mekše”, za svačije uši.
Naime, novinarka Podrinskih objavila je na Tviteru zanimljivu izjavu jedne od vlasnice u luna parku a snimak je, kako prenose mediji, nastao pre nekoliko godina.
– Ovde smo šesti, sedmi put, na Šabačkom vašaru, i nudimo rolerkoster i pozivamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << sve Šabane da dođu da se provozaju – rekla je tom prilikom, kada je novinarka ispravila.
Takav dan… pic.twitter.com/BM7W80dp3z
— Isidora Kovačević (@themiss_isidora) September 6, 2022

Snimak je brzo postao viralan i nasmejao sve.
Čuveni Malogospojinski vašar u Šapcu je ove godine održan posle dvogodišnje pauze zbog epidemije virusa i trajao je čitavnih  korona i trajaće punih 10 dana – od 14.  dana.
Izvor: Nova.rs
Vendi trese na šabačkom vašaru pod šatrom, društvo joj pravi gospođa sa halterima i brusom (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.